f a r e e z's FotoPage

By: f a r e e z k a r i o

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Jan-2009 17:57 Email | Share | | Bookmark
saya sudah pindah..

 


Friday, 16-Jan-2009 07:55 Email | Share | | Bookmark
musim luruh datang lagi..maybe musim bunga kot..

aku maybe akan beralih kepada blog pulak..tetapi sebarang prosedur belom lagi dijalankan untuk melaksanakan usul yg telah aku keutarakan...semester ni banyak kerja2 dan niat2 yg aku kene lakukan dan skrang aku dah mula pening dengan asgmnt yg melimpah ruah seperti lauk gulai yg dilimpahkan ke ats nasik..perghh..
entry kali ni bukannnya sesuatu yg baru pon..aku just nak eksperimen satu teknik yg aku sendiri x tahu cmne nak ckp..tp simple je..2 gambar ni aku tangkap pada tahun lepas pada pertengahan bulan enam di kuching. diorang smeua ni bukannya model tetapi boleh berpura2 menjadi model..kebetulan time tu smua member aku free je..aku terus ajak diorg jalan2 cket..




Monday, 12-Jan-2009 22:35 Email | Share | | Bookmark
Y o u t h '09

selama 3 hari aku menapak d pwtc..macam2 xtvt menarik yg dijalankan..pameran,sudut lomo,sesi melayan artis hinggala ke battle of the band..memang penat beb tapi berbaloi sbb aku leh jumpa mcm2 org kat situ..member2 photogarpher yg aku x penah jumpe pon ketemu jugak kat situ..sebelom ni kenal lam blog je..ni antara gbr2 yg sempat aku upload yg aku rasa ok la..kepada member2 yg nak request gbr diorang leh la letak kat komen k..hehe.























Thursday, 8-Jan-2009 12:50 Email | Share | | Bookmark
Youth'09 come and join us!!!



kepada semua tukang tangkap gambar dan kaki2 muzik ataupun kaki2 ngorat..sila la datang sbb free je..macam2 event ade kat situ..photo challenge pon ade..mmg besh..kalau x caye dtgla tgk..hehe
segala invo leh check kat http://www.youth09.com


Monday, 5-Jan-2009 12:52 Email | Share | | Bookmark
coming soon



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net